Η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε και νίκησε τη Ντάρμσταντ για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, το μυαλό της όμως δεν ήταν μόνο σε αυτόν τον αγώνα ή στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ζητώντας από τον Άρη να κατακτήσει το τρόπαιο.

Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας και των Κίτρινων της Θεσσαλονίκης έχουν εξαιρετικές σχέσεις εδώ και χρόνια, οπότε πάντα οι μεν ενδιαφέρονται για το τι κάνει η ομάδα των δε και το αντίστροφο. Με τη σεζόν, λοιπόν, να οδεύει προς το τέλος της, η Ντόρτμουντ και ο Άρης έχουν δύο τελικούς μπροστά τους. Στο Champions League οι Γερμανοί, στο κύπελλο Ελλάδας οι Θεσσαλονικείς.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ντάρμσταντ, στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Μπορούσια εμφανίστηκε ένα πανό, το οποίο σε άπταιστα ελληνικά έγραφε το εξής: «Αρειανάρα φέρε μας το κύπελλο»!

Στις 25 Μαΐου, επομένως, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θα ελπίζουν να πανηγυρίσουν για τον Άρη και λίγες μέρες μετά θα πάνε στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.