Η 29η Μαΐου, ημέρα στην οποία ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα θα αναμετρηθούν στον τελικό του Europa Conference League, πλησιάζει και οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας εξαντλούν σιγά-σιγά τα εισιτήρια και στέλνουν μήνυμα λέγοντας πως είναι «έτοιμοι για την κόλαση».

Τις πρώτες μέρες, μετά τους ημιτελικούς, στη Φλωρεντία υπήρχε προβληματισμός για το πόσοι θα είναι οι οπαδοί που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για… 3.000 μόνο, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον.

Η Φιορεντίνα διέθεσε 5.000 εισιτήρια, από τα 9.000 που πήρε από την UEFA η κάθε ομάδα, στους κατόχους διαρκείας και την Παρασκευή (17/5) άρχισε η ελεύθερη διάθεση και έφυγαν κοντά στα 2.000 κομμάτια. Ήδη, επομένως, οι Βιόλα έχουν δώσει 7.000 εισιτήρια και όλα δείχνουν ότι θα γίνει sold out, ότι θα εξαντλήσει και τα 9.000 που πήρε.

Οι τιφόζι της ιταλικής ομάδας, μάλιστα, ξέρουν πολύ καλά τι κλίμα θα επικρατεί στην Αθήνα και το έδειξαν και με το πανό που σήκωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νάπολι (2-2). «Αθήνα, 29/5, έτοιμοι για την κόλαση», έγραψαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της Φιορεντίνα.