«Έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι.

«Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα, της λέω: “Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι” και μου απαντά: “Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί, πάνω της» είπε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο 50χρονος, που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς τη δεκάδες φορές στη μέση του δρόμου.

Τη σκότωσε και έβαλε τηλεόραση να δει τι λένε για το έγκλημα στις ειδήσεις

Ο 50χρονος, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», αφότου σκότωσε τη 40χρονη, πήγε στο ξενοδοχείο, κοιμήθηκε 2-3 ώρες, έβαλε να δει ειδήσεις, για να δει τι έλεγαν τα μέσα ενημέρωσης για τη δολοφονία και έφυγεόταν κατάλαβε ότι τον αναζητούσε η αστυνομία.

Ειδικότερα, φορώντας μαύρο παντελόνι, κόκκινο αμάνικο τζάκετ και τζόκεϊ στο κεφάλι, ζήτησε δωμάτιο και όταν τον ρώτησαν πόσες ημέρες θα μείνει, απάντησε «σήμερα και θα δούμε».

Στη συνέχεια ανέβηκε στο δωμάτιο και μία ώρα μετά ήταν νευρικός. Έφυγε και όταν επέστρεψε, ήταν τόσο ανήσυχος που δεν μπορούσε καν να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε, λοιπόν, τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας: «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος ήθελε να μάθει τι έλεγαν τα ΜΜΕ για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το έβαλε στα πόδια μόλις υποψιάστηκε ότι τον ψάχνει η αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το «T-Live», η αστυνομία κάλεσε στο ξενοδοχείο και ρωτούσε αν ο 50χρονος διέμενε εκεί. Μία καμαριέρα ρώτησε τον συζυγοκτόνο το μικρό του όνομα και τότε εκείνος κατάλαβε ότι τον αναζητούν και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρία εργαζόμενης, ο γυναικοκτόνος κοιμήθηκε για 2-3 ώρες.