«Η τοξικότητα, η χυδαιότητα και η λασπολογία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθρεφτίστηκε ξανά στο πρόσωπο (ποιου άλλου), του στενότατου επί πέντε χρόνια συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και “πρωτοκλασάτου” υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα επικρίνει τον υπουργό ότι «αφού προσπάθησε να μας πείσει για μια ακόμη φορά για το αδιανόητο, πως δηλαδή η διαλογή ασθενών (Triage) και η υποχρέωση απέναντι στην ΟΥΕΦΑ του να υπάρχει Νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό του Conference League, είναι το ίδιο πράγμα, επιτέθηκε με ανήκουστους χαρακτηρισμούς στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη».

«Λογικό από μέρους του. Κατανοούμε τον πανικό του», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «προφανώς δεν είναι ευχάριστο ούτε στον ίδιο ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να έχουν απέναντι τους έναν νέο πολιτικό, χωρίς δεσμεύσεις και αγκιστρώσεις, ο οποίος δεν ταυτίζεται με το σύστημα, αλλά με τους απλούς πολίτες. Τους χαλάει τα… deals».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο πρόεδρός του όμως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω, σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα τερατουργήματα της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας για τον κ. Γεωργιάδη πως το «παραλήρημά» του, «το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν πως αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη».