Επίσκεψη στην Κορινθία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών, με επικεφαλής τον υπουργό επικρατείας, βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μάκη Βορίδη.

Στο κλιμάκιο μετείχαν η βουλευτής Κορινθίας Μαρία-Ελένη Σούκουλη, ο πρόεδρος Δημήτρης Σουφρίλας και στελέχη της ΔΕΕΠ Κορινθίας και των δημοτικών τοπικών οργανώσεων του κόμματος.

Ο κ. Βορίδης επισκέφθηκε την αγορά της Κορίνθου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες. Συναντήθηκε, επίσης, με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή, τον Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονύσιο, καθώς και με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Λουζιώτη. Πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο Πέννυ Επιβατινού και με τα μέλη του Δ.Σ.

Ακολούθως μετέβη στο Κιάτο, όπου επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών. Τέλος, ο κ. Βορίδης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας Θανάση Μανάβη, με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο και στελέχη της δημοτικής αρχής. Ο υπουργός Επικρατείας ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κορινθία με την ανοιχτή ομιλία του στο Ξυλόκαστρο.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Βορίδης επισήμανε:

«Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έχουν ιδιαίτερη σημασία για την κυβέρνηση, ώστε να συνεχίσει την πορεία της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, της αμυντικής θωράκισης της χώρας, της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Για όλη αυτή την προσπάθεια, έχει σημασία η κοινωνία να είναι δίπλα μας.

Οι εκλογές αυτές έχουν μεγάλα ευρωπαϊκά ζητήματα, μεγάλα ευρωπαϊκά διλήμματα, αλλά προφανώς θα εξαχθούν και πολιτικά συμπεράσματα. Γι’ αυτό είμαστε όλοι παρόντες, η κυβέρνηση, οι βουλευτές μας, οι κομματικές μας οργανώσεις, ώστε να εξηγήσουμε στους πολίτες τη σημασία αυτών των εκλογών. Νομίζω ότι οι πολίτες θα το καταλάβουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον πρωθυπουργό εκείνον, ο οποίος έχει αποδείξει ότι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μπορεί να φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, θα συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβερνητική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας».

Πηγή: ΑΠΕ