Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Τρίτης (7/3) παρακολουθήσαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, με τους Κόκκινους να καταφέρνουν, μετά από πολύ καιρό, να κερδίζουν και τους Μαχητές να είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους, για να τον στείλουν στον τάκο, με κίνδυνο τη θέση τους στο παιχνίδι.

Παρά τις προστριβές που έχουν μεταξύ τους, παρότι έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους στην καλύβα, οι κόκκινοι κατάφεραν να βγουν νικητές και ενώ η κόντρα της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Σπύρο Μαρτίκα καλά κρατεί, με τους δυο τους στο επεισόδιο της Τρίτης (7/3) να δίνουν ρεσιτάλ κατηγοριών. «Είναι ο εθνικός ρουφιάνος – Είναι δειλός σαν άνδρας, ψεύτης, αδίστακτος, ανακατώστρας» είπε η τραγουδίστρια για τον φαρμακοποιό, ο οποίος δεν άργησε να της γυρίσει τα… γλυκόλογα «Ό,τι πιο ανήθικο έχω ζήσει στο παιχνίδι – Δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να με βγάλουν υποψήφιο και να με φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία».

Όσο για το οξύμωρο και την… τραγική ειρωνεία πίσω από την νίκη των Διασήμων; Την έφερε η Ευρυδίκη, η οποία κατάφερε να δώσει και τον τελικό πόντο στην ομάδα αφού δεν την παρέσυρε ο ιμάντας.

Από την πλευρά των Μαχητών, οι εντάσεις ήταν πρωταγωνιστικές ήδη από τον αγώνα, ενώ όλα συνεχίστηκαν και στην καλύβα των Μαχητών. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι τόνοι ανέβηκαν με τον Παναγιώτη να κατηγορεί όλη την ομάδα του και ιδιαίτερα τον Ηλία Γκότση. Ο παίκτης έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μέλη της ομάδας του, λέγοντας ότι δεν τον υποστηρίζουν την ώρα που παίζει.

Και μπορεί να λέμε εδώ και αρκετά επεισόδια για τον «εμφύλιο» των Κόκκινων όμως ούτε στους Μπλε τα πράγματα είναι ρόδινα…

Και στους Μαχητές υπάρχουν «σύννεφα» και όποιοι δεν το κατάλαβαν ως τώρα, το εμπέδωσαν με τον μεγάλο καβγά που έστησαν Παναγιώτης και Ηλίας στο συμβούλιο.

Οι δύο παίκτες διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον Ηλία να αφήνει αιχμές για «σκευωρίες» του συμπαίκτη του με τους αντιπάλους και συγκεκριμένα με τον Μπάρτζη.

«Το πονηρό μυαλό σου εσένα σκέφτεται ότι εγώ οργανώνω πράγματα» απάντησε σε έντονο ύφος ο Παναγιώτης.

Ο Ηλίας έκανε λόγο για μία κομπλεξική συμπεριφορά του Παναγιώτη που συνεχώς θυματοποιείται και γι’ αυτό έχει περιθωριοποιηθεί στην ομάδα.

Περνώντας στην ψηφοφορία οι πάπυροι με τα χαρτάκα έπεσαν μέσα στην κάλπη και το όνομα του τέταρτου υποψηφίου της εβδομάδας δεν άργησε να ανακοινωθεί.

Αυτός ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι έχει κουραστεί με αυτήν την κατάσταση και με αυτό το παιχνίδι που γίνεται.

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.