Το πλέον δύσκολο γύρισμα στο οποίο κλήθηκε να ανταπεξέλθει θυμήθηκε η Δανάη Λουκάκη η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης (14/05) με αφορμή την συμμετοχή της στην σειρά «Ηλέκτρα». Η ηθοποιός, παραδέχθηκε πως το γύρισμα που τη δυσκόλεψε πολύ ήταν ένα από τα τελευταία στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» στην οποία υποδύθηκε την Παγώνα Τόλλια.

Το γύρισμα το οποίο δυσκόλεψε την Δανάη Λουκάκη ήταν αυτό στο οποίο η «Παγώνα Τόλλια» μάθαινε πως ο γιος της, «Θανασάκης» έπεσε νεκρός. Όπως αποκάλυψε η ίδια, άκουγε μοιρολόγια πριν πάει στο γύρισμα, προκειμένου να είναι έτοιμη και… συγκινημένη.

Η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στις Άγριες Μέλισσες είχα ζήσει δύσκολα γυρίσματα. Όταν έπρεπε να θρηνήσω το παιδί μου, στο τέλος του τρίτου κύκλου, εγώ περνούσα πάρα πολύ δύσκολα. Η ενέργεια με την οποία έπρεπε να τροφοδοτήσω το ρόλο και τις σκηνές… Εγώ δεν είμαι ούτε μάνα, ούτε, δόξα τω Θεώ, έχω χάσει παιδί. Έχω χάσει συγγενή μου λατρεμένο, αλλά δεν έχω χάσει παιδί, δεν μπορώ να θρηνήσω έτσι. Εγώ δεν έχω αυτό που λέμε “να μπω στο ρόλο”, ωστόσο, έρχονται κάποιες στιγμές, όπου το γύρισμα απαιτεί μια άλλη σοβαρότητα και μια άλλη προετοιμασία.

Εγώ, το πρωινό πριν εκείνο το γύρισμα, που ήμασταν σε ένα νοσοκομείο και μου ανακοίνωναν ότι ο γιος μου ο Θανασάκης δεν τα έχει καταφέρει, άκουγα μοιρολόγια, ήμουν συγκινημένη πριν πάω στο γύρισμα. Στο γύρισμα δεν έχεις το χρόνο και την ετοιμότητα να σου πουν “τώρα μπες σε αυτό, συγκινήσου, τροφοδότησέ το”».