Η Δώρα Χρυσικού με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την ημέρα που νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο έκανε μια ανάρτηση στα social media. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της, που γελά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στην ημέρα που έμαθε ότι ξεπέρασε τον καρκίνο.

Όπως έγραψε η ηθοποιός, την ξεχωριστή μέρα της «επετείου» της τη θύμισε η μητέρα της.

«Η μητέρα μου μου θύμισε σήμερα πως έχουμε επέτειο. Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα την δυσκολότερη μάχη της ζωής μου, για να σώσω τη ζωή μου. Είναι παράδοξο πως 3 χρόνια μετά το 21 Μαΐου δεν χτύπησε καμπανάκι. Ίσως πάλι βέβαια και να μην είναι παράδοξο. Γιατί αυτό κάνει ο χρόνος, -ο χρόνος που περνάει από το τραύμα-, σε βάζει πάλι σε μια κατάσταση κανονικότητας. Γι’ αυτό για κάποιους ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος κι όχι εχθρός. Η μαμά μου μου είπε “δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα”, εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου», γράφει αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κι είναι πραγματικά συγκλονιστικό πού ήμουν στις 21 Μάιου του 2021 και πού είμαι τώρα. Μπήκα σε έναν θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη, 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως, αυτή τη μέρα, ζω και κάνω όνειρα, έχω ραντεβού για τη δουλειά, έκανα τη γυμναστική μου, μιλάω στο τηλέφωνο, θα πάω στην τράπεζα. Αυτές τις μικρές ρουτίνες που μόνο οι υγιείς μπορούν να απολαύσουν. Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. ΥΓ: βάζω αυτή τη φώτο γιατί κάπως μοιάζει με τον καινούριο μου χαμογελαστό εαυτό μου».