«Φουντώνουν» οι φήμες διαζυγίου για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ. Σύμφωνα με αρκετά διεθνή μέσα, το ζευγάρι περνάει κρίση στον γάμο του και μάλιστα ζουν σε ξεχωριστά σπίτια.

Ενα like της τραγουδίστριας στο Instagram έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά με δημοσίευμα της «Daily Mail» να σημειώνει πως υπάρχει όντως μεγάλο πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού.

Η 54χρονη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, πάτησε like στην ανάρτηση που δημιουργήθηκε από την ειδικό σχέσεων και life coach, Lenna Marsak, η οποία σημείωνε ότι δεν μπορείς να «χτίσεις» μια υγιή σχέση όταν δεν υπάρχει συναισθηματική ασφάλεια, εμπιστοσύνη, σεβασμός και επικοινωνία.

Η απόφαση της JLo να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της Amazon Prime με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told», τον Φεβρουάριο, το οποίο εξιστόρησε την ιστορία του έρωτά της με τον…πιο εσωστρεφή Μπεν Άφλεκ, φαίνεται ότι άσκησε πίεση στον γάμο του ζευγαριού. Πλέον το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ προσπαθεί να τα βρει και γι’ αυτό πηγαίνει σε σύμβουλο γάμου.

Η ανάρτηση του Instagram που βρήκε σύμφωνη την Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε επίσης: «Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Χωρίς ακεραιότητα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια, τις πράξεις ή τις προθέσεις κάποιου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φόβου, άγχους και συναισθηματικής αστάθειας, καθιστώντας δύσκολο να αισθάνεσαι ασφάλεια στη σχέση».