Την άποψή του για τη Μαρίνα Σάττι και την εμφάνισή της στην σκηνή της Eurovision εξέφρασε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Τρίτης (14/05). Ο συνθέτης και τραγουδιστής σχολίασε ιδιαίτερα την στάση που κράτησε η Μαρίνα Σάττι απέναντι στην εκπρόσωπο του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και ενώ η δεύτερη απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Η Μαρίνα ήταν μια χαρά, καταπληκτική σε αυτό που έκανε. Το τραγούδι δεν μου άρεσε καθόλου, είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο αλλά εμένα δεν μου άρεσε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Δεν πας να το παίξεις στη Eurovision πανκιό από τα Εξάρχεια και να φοράς και ροζ βρακάκι», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Τη Μαρίνα την αγαπώ πάρα πολύ και ήμουν από τους πρώτους που την είχαν ανακαλύψει από την αρχή, την είχα πάει στις εταιρείες για να βγάλει δίσκο. Είναι πολύ καλή performer και τραγουδίστρια αλλά δεν μου άρεσε το από κάτω πράγμα, που μάλλον είχε και τη μεγαλύτερη σημασία», συνεχίζει επί του θέματος ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Ας ξαναμασήσουν τα στραγάλια που έχουν στο στόμα τους οι χορευτές της κι ας μας τα ξαναπούν», απαντά ο τραγουδιστής για τις επίμαχες δηλώσεις δύο εκ των χορευτών της Μαρίνας Σάττι.

«Στο σπίτι μου πίσω έχω τη σημαία της Παλαιστίνης και τη μαντίλα αλλά στη Eurovision υποστήριζα το Ισραήλ. Δεν καταλαβαίνω τη βλακεία που τη δέρνει, η μουσική είναι μουσική. Πάμε και διαγωνιζόμαστε ως χώρες», καταλήγει στο σχόλιό του ο Δημήτρης Κοργιαλάς.