Ακόμη μια εξαφάνιση ανηλίκου σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Αττική με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ανακοινώνει Amber Alert πριν λίγη ώρα.

Αναλυτικότερα στις 20/05/24, και ώρα 18:15, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη Νέα Ιωνία Αττικής ο Χασάν (επ.) Μοχαμάντ (ον.), 11 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Χασάν (επ.) Μοχαμάντ (ον.), στις 20/05/24 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο Χασάν (επ.) Μοχαμάντ (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,35 μ. και βάρος περίπου 30 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και γαλάζια παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.