Στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Atlas», η Τζένιφερ Λόπεζ θα βρεθεί σε έναν μακρινό πλανήτη προκειμένου να προστατεύσει τη ζωή στη Γη.

Στο περσινό «The Mother», η Τζένιφερ Λόπεζ πάλεψε με τους δαίμονές της βαθιά στην απομόνωση της Αλάσκας. Τώρα, εκτοξεύεται σε τροχιά για να αντιμετωπίσει τον εχθρό της.

Στη νέα της ταινία, «Atlas», η πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια υποδύεται μια κυβερνητική αναλύτρια που εκσφενδονίζεται σε έναν μακρινό κόσμο με σκοπό να νικήσει τον παλαιότερο εχθρό της: τον πολεμιστή ρομπότ που ανέτρεψε τη ζωή της.

«Η Atlas είναι κάποια που έχει ουσιαστικά αποκλείσει τον κόσμο γύρω της», δήλωσε η Λόπεζ στο Netflix. «Δεν εμπιστεύεται κανέναν και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την τεχνητή νοημοσύνη».

Δυστυχώς, στην αποστολή της στα πέρατα του διαστήματος, η Άτλας δεν θα έχει πολλές επιλογές, καθώς εγκλωβισμένη σε μια υψηλής ισχύος θωρακισμένη στολή, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον φόβο της για την τεχνολογία, συμμαχώντας μαζί της.

Σε έναν κόσμο υψηλής τεχνολογίας, το «Atlas» είναι μια περιπέτεια που εκτείνεται σε όλο τον γαλαξία, γραμμένη από τους Leo Sardarian και Aron Eli Coleite και σκηνοθετημένη από τον Brad Peyton, ο οποίος στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει τα «San Andreas» και «Rampage».

Λίγα λόγια για τη νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Atlas Shepherd (Τζένιφερ Λόπεζ), μια πανέξυπνη αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή για να συλλάβει ένα αποστάτη ρομπότ με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Αλλά όταν τα σχέδια πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

«Η καρδιά του Atlas έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και το πόσο δύσκολο είναι να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους», δήλωσε ο Peyton στο Netflix. «Το Atlas αφηγείται μέσα από τον φακό μιας γυναίκας που μαθαίνει να εμπιστεύεται αφού έχει υποστεί ένα τραύμα που έχει ανατρέψει τη ζωή της. Είναι μια υπενθύμιση για το πώς πρέπει να έχουμε βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή μας, με έναν τρόπο ή μορφή. Ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου -πρέπει να επιλέξεις να εμπιστευτείς τους ανθρώπους από ένα σημείο και μετά και να τους αφήσεις να μπουν στη ζωή σου».

Για τη Λόπεζ, η ιστορία της ταινίας είναι όσο πιο απλή γίνεται. «Μου άρεσε που είναι μια μεγάλη ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας, αλλά στον πυρήνα της είναι μια ιστορία φιλίας -και μια ιστορία αγάπης, κατά κάποιο τρόπο», είπε. «Πάντα βλέπω τα πάντα ως μια ιστορία αγάπης, αλλά αυτή είναι ένα διαφορετικό είδος αγάπης ανάμεσα σε δύο όντα που συνδέονται κάτω από καταστροφικές συνθήκες και διδάσκουν ο ένας τον άλλον πώς να είναι πιο ανθρώπινοι».